FAQ

 

Jeg er usikker på hvilken halsbåndstørrelse jeg skal bestille.

Våre halsbåndstørrelser referer til avstanden mellom spennen og midterste hull, og ikke til den totale lengden på båndet. Vi ønsker imidlertid ikke at du oppgir mål fra eksisterende halsbånd. Dette grunnet flere faktorer, blant annet eventuell polstring og spennetype, som kan gi betydelige avvik. Det er derfor særdeles viktig at du foretar en manuell måling av hundens nakke. Send oss gjerne en mail, dersom du er usikker, så skal vi veilede deg.

 

 Hvor lang leveringstid har dere?

Vi lager produktene etter hvert som vi får inn bestillinger, og i den rekkefølge de mottas. Ved stor pågang kan det oppstå noe ventetid. Da alle våre produkter blir laget for hånd, ber vi om forståelse for at det kan ta opp til tre uker før utsendelse av din ordre når det gjelder hundehalsbånd. For grimer kan du regne med 4-5 uker. Skulle det oppstå en ekstraordinær situasjon som gjør at vi ikke er i stand til å levere innen denne tidsrammen, vil du bli informert så snart som mulig.

 

Hva omfattes av garantien?

Vennligst se eget avsnitt på vår side "Kjøpsbetingelser"

 

Har jeg angrerett?

Produkter som er laget etter kundens mål, regnes som spesialtilpasset. Når kunden eksempelvis oppgir hundens halsomkrets, blir halsbåndet laget spesielt for denne hunden. Kunden vil da normalt ikke kunne regne med å få angret/hevet kjøpet. Jfr. Angrerettloven § 22, e. Vi oppfordrer likevel kunden til snarest å ta kontakt med oss dersom vedkommende ikke er fornøyd med produktet. Vi søker så langt det lar seg gjøre å etterkomme kundens ønske.

 

Hvorfor er Facebook-siden deres tekstet på engelsk?

Vi har et betydelig antall utenlandske følgere, og har derfor valgt å tekste på engelsk.

 

Er Valley Farm stedsnavnet deres?

Nei, det er firmanavnet vårt.