Frakt

Vi har valgt å operere med et fast fraktgebyr, pålydende kr. 98,- for sendinger innenlands. Du vil få tilsendt sendingsnummer via e-post, og kan således spore forsendelsen. Postgangen er oppgitt å ta 1-3 virkedager, på enkelte strekninger opp til 5 virkedager.
Fri frakt ved kjøp over kr. 1 000,- Gjelder kun i Norge.
 
Vi sender ikke pr. postoppkrav.
 
For forsendelser til utlandet, gjelder egne takster, som fremkommer i kassen. Om ønskelig kan du sende oss en e-post, og be om å få spesifisert fraktkostnadene til ditt hjemland. Internasjonale ordre: Vi er ikke ansvarlig for import- og tollavgifter i destinasjonslandet. Vi fraskriver oss ansvaret for pakker som måtte forsvinne i postgangen. Hvis en slik situasjon oppstår, vil vi imidlertid gjøre alt vi kan for søke å finne ut hva som har skjedd med forsendelsen.
 

Levering

Normalt får du varene i løpet av noen dager etter at vi har mottatt din bestilling. Særskilte leveringstider gjelder for halsbånd/kobbel. Se eget avsnitt.

Postkontoret vil gi deg beskjed når pakken kan hentes. Du har to ukers frist til å hente pakken på ditt nærmeste postkontor. Gjør du ikke det vil den bli returnert til oss. Dette iht. Postens reglement. I så fall vil du bli fakturert for fraktkostnadene. 

 

Leveringstid, halsbånd/kobbel

Vi lager produktene etter hvert som vi får inn bestillinger. Ved stor pågang kan det oppstå noe ventetid. Da alle våre produkter blir laget for hånd, ber vi om forståelse for at det kan ta opp til tre uker før utsendelse av din ordre når det gjelder hundehalsbånd. Når det gjelder grimer, kan du regne med 4-5 uker. Skulle det oppstå en ekstraordinær situasjon som gjør at vi ikke er i stand til å levere innen denne tidsrammen, vil du bli informert så snart som mulig.

 

kunder på Svalbard

Posten har innført et eget gebyr på pakker som sendes til Svalbard. Av den grunn blir bestillingen belastet en avgift, f.t. pålydende kr. 288,- .